Mi az ISOFORCE?

Egy márka és egy egyedi termékcsalád, amely sportolók táplálkozási szükségleteire specializálódott. Lehetsz amatőr vagy profi sportoló, versenykerékpáros vagy futó, a szervezetednek gyorsan és hatékonyan kell hozzájutnia a szükséges tápanyagokhoz a helyes mennyiségben az edzés előtt, közben és után is.

Pontosan itt rejlik az ISOFORCE előnye a versenytársaival szemben.

Az ISOFORCE termékek legfőbb védjegye, hogy felhasználóbarátak, azaz előre porcionáltak, könnyen nyithatók és gond nélkül magaddal tudod vinni őket az edzésre.  Az ISOFORCE célja, hogy egyszerűbbé tegye a sportolók életét.

Így lehetőséged nyílik arra, hogy csak magara és az edzésre koncentrálj.

Természetesen a legmagasabb minőségi igényeknek is szeretnénk megfelelni. Emellett az ízre, az állagra és a terméktoleranciára is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezen kívül az ISOFORCE termékek garantáltan doppingmentesek.

Csak a legjobb étrendkiegészítőkkel tudsz jobb teljesítményt nyújtani, továbbfeljődni és kihozni magadból a maximumot. Ehhez energiára van szükséged.

ISOFORCE ezt garantálja neked.

A víziónk

A filozófiánk vezérelve, hogyan tudnánk egy állóképességi sportolónak, kerékpárosnak, futónak az életét egyszerűbbé tenni. Célul tűztük ki magunknak, hogy olyan termékcsaládot alkossunk, amely leegyszerűsíti a sportoló mindennapjait és ezéltal csak a sportra öszpontosítson. A termékeink porcionáltak, könnyen nyithatóak, így egy mozdulattal fogyaszthatóak. Ráadásul a sporttáskában is könnyen elférnek. Az energetizáló porok kulacsba kanalazása és nagy kiszerelésű bödönök cipelése már a múlté.

A missziónk

A termékeinket nem csak profi sportolóknak ajánljuk. Azt gondoljuk, hogy minden más amatőr atlétának, hétvégi hősnek a legjobb minőségű étrendkiegészítőt kell fogyasztania.

Szeretnénk mindenkit a terhelés előtt, közben és után is gyorsan és könnyen az ideális arányban és minőségben összeállított tápanyagokkal ellátni.

Az értékrendünk

I nnováció

S stabilitás

O ptimizmus

F elelősség

O dafigyelés

R acionalitás

C élratörés

E mberség

Ezek a központi értékek a cég kultúrájában és életében