ISOFORCE SPORTOLÓK

Az SC Münster 08 labdarúgó csapat hivatalos étrendtámogatója az ISOFORCE.

A münsteri focisták idén jutottak fel a Landesligába és az idény végén máris a 2. helyen végeztek.

Az ISOFORCE büszke támogatója a csapatnak. Itt is bebizonyosodott, hogy mennyire fontos a jó és minőségi hidratálás és a vitaminpótlás, edzések és mérkőzések közben. Ezáltal kevesebb lett a sérülés és gyorsabb a regenerácíó.

Egy elcsípett kommentár a csapat öltözőjénől: ” Az ISOFORCE energia zselé a legjobb energizáló a szünetben!! Barát és ellenség is tudni akarja, hogy mitől van ennyi energiánk a 2. félidőben?! ” ;)

Az MKC kéziladba klub lányait is az ISOFORCE látja el energiával és vitaminokkal.

Az MKC-s lányok a világ egyik legkeményebb kézilabda bajnokságában játszanak.

A hiányzó energiát, ásványi anyagokat és a vitaminokat az ISOFORCE biztosítja a csapat számára. Minden feltétel adott, hogy sérülések és vereség nélkül, NB1-es feljutással ünnepelhessünk év végén és vághassunk neki a következő szezonnak.

A kóperáció egyik szegmense, hogy a felhívjuk a játékosok figyelmét a helyes táplálkozásra és a hidratálás fontosságára is. Mely tápanyagot a nap és az edzés mely szakaszában fogyasszanak, hogy az edzés minősége konstans, a figyelem végig élénk maradjon. Külön hangsúlyt fektetünk a regenerációra. Szerintünk ez az egyik legfőbb alapköve, hogy a csapat sikeres és sérülésmentes legyen.

Hajrá MKC!!!

Irány az Olimpia: Tokyo 2020!

Erdőssy Csaba a kenu üdvöskéje és jövője. Ő a tökéletes atléta: céltudatos, tehetséges és soha nem adja fel. A győztes gén viszi előre. Ezen kívűl Csabi nagyon odafigyel a táplálkozására, mert tudja, hogy mennyire fontos a bevitt táplálék minősége és a kemény edzések után a regeneráció. Az ISOFORCE – termékek minden nap segítik őt célja elérésében, hogy minden nap jobb legyen.

Eredményei:

2015: Világbajnoki 2. – U17 – Magyarország, Győr

2016: Világbajnoki 2. – U17 – Fehéroroszország, Minszk

2016: Világbajnoki 2. – U18 – Németország, Brandenburg

Isoforce Athléta, Till Nonhoff (Karate):

“Az ISOFORCE termékeket egy barátomon keresztül ismertem meg. Korábban az edzések közben promlélmáim voltak az összpontosításommal, koncentrációval és fáradékonyabb is voltam. Az edzés előtt még motivált voltam, azonban a vége felé és utána teljesen kimerültem. Mióta az ISOFORCE termékei fogyasztom, bírom végig az edzést fejben és testileg is. Ennyit számít a folyadék- és ásványianyag pótlás és az étrendkiegészítők minősége.

Jó edzést!

Till

Nyugatnémet bajnok 2011
Junior német bajnoki 2. 2011
Keletnémet bajnok 2013
Keletnémet bajnok 2015
Német bajnok csapatban 2015